Korekcija nosu pri znanih osebnostih

Ko sedimo pred televizijo in gledamo filme, oddaje, nanizanke, prireditve, koncerte, lahko hitro naletimo na popularne osebe, ki se nam zdijo drugačne. Niso več iste in nekaj je na njih novega. Seveda vsaka popularna oseba poskrbi za svoj videz in tako si lahko umislijo botoks, korekcija nosu, ušes, povečanje dojk in še bi lahko naštevali.

Kaj hitro vsaka znana osebnost poskrbi za svoje šibkosti na svojem telesu. In prav je tako. Zakaj nebi popravila tistega na sebi, kar jo je celo življenje oviralo in sedaj ima možnost, da to popravi in zaživi bolj srečna. Res pa je, da se nekatere operacije, kot je recimo korekcija nosu bolj vidne, kot pa mogoče operacija ušes. Vendar pa verjamem, da se znana osebnost z tem ne obremenjuje, vendar je velika verjetnost, da bo to tudi z veseljem povedala.

No znane osebnosti so različne. Nekatere skrivajo svoje posege, nekatere pa odkrito govorijo o njih.

V obeh primerih je čisto njihova dobra volja in one so tiste, ki odločajo kaj nam povedo o svojem življenju. Ne smemo jih in nimamo pravice obsojati. Vemo, da recimo rinoplastika nosu, ni tako enostavna operacija in se mora kar malo potrpeti, da bo nos dobil pravo podobo in potrebno je kar nekaj časa. In če je nos pri znanih osebnostih res vpadljiv, potem korekcija nosu pri taki znani osebnosti ne bo možna, da ne bo opazna. Zato morajo tudi znane osebnosti vedeti, kje lahko stvari zadržijo o sebi, kje pa je boljše da povedo, saj bodo v drugem primeru ljudje vedeli, da laže. To pa ni dobro.

Največkrat se res opazi narejena korekcija nosu pri znanih osebnostih, vendar bi rekla, da je tudi prav, da si svoj nos oblikujejo tako da bo lep in bo polepšal celotni obraz, zakaj bi za nekoga rinoplastika nosu bila neizvedljiva, če si tega želi in njegov nos kazi njegov obraz.