Letveno dno za branje knjig in gledanje televizije

Že pred nekaj časom, je moj mož kupil televizijo za v spalnico. Če povem po resnici, tega nisem bila vesela prav nič, ker sem vedno spalnico jemala, kot prostor, kjer se spi. 

Potem pa mi je rekel, da bo kupil nastavljivo letveno dno, ker jaz rada berem knjige, on pa bo gledal televizijo. To me je res presenetilo, kajti na kaj takšnega jaz sploh ne bi pomislila. Nisem si predstavljala, kako bo sedaj to vse skupaj izpadlo, kakšno je to letveno dno, ki si ga lahko prilagajaš. Tega res nisem vedel. Tako sva šla skupaj po trgovinah, ker sem sama želela zraven, da vidim na čem bom spala, mogoče pa mi to ne bo všeč. 

Že tako mi ni bilo všeč, da bo televizija v najini spalnici, sedaj ko premišljujem nazaj, mi je žal, da nisem bila bolj prepričljiva in da televizije v spalnici ne bi bilo. Nikakor se na televizijo v spalnici nisem mogla navaditi, dvižno letveno dno pa je bilo super. Zato sem se začela spati v drugi sobi, ker je mož vsak večer še v postelji gledal televizijo.

 Prej sva bila lepo v dnevni in ko je bil čas za spanje, sva šla spat spalnico. Sedaj pa mož hodi spat že zelo zgodaj, ker v spalnici gleda televizijo. Ja, seveda mu pri tem še kako pomaga letveno dno, prav vidi se, kako uživa.

Sama sem prepričana, če bi imel navadno letveno dno, da ne bi toliko časa preživel v spalnici, ker mu ne bi bilo udobno. Sedaj pa si namesti dvižno letveno dno in se počuti kot v najboljši sedežni garnituri. Vem, da mu je lahko lepo, vendar postelja je za spanje in od tega ne odstopam. 

Naj bo takšno ali drugačno letveno dno, jaz v spalnici, dokler bo televizija ne bom več spala.