Šolska torba na kolesih je bila preizkušena

Vedno sem želela, da ima moj otrok šolsko torbo na kolesih, vendar je nisem nikoli upala kupiti, kajti nisem bila prepričana, če mu bo všeč, tako je bila šolska torba na kolesih moj plan, vendar nisem vedela, kako naj ugotovim, če bo otroku pasala. Na kar je prijateljica rekla, da ima doma torbo, sicer šolska torba na kolesih ni bila nova, bila pa je med zadnjimi modeli v kombinaciji koles in naramnic. 

Tako sva se dogovorile, da mi jo za en teden posodi, da bova z sinom videla, če je to to. Tako sem mu tudi povedala, da ne morem kar takšne torbe kupiti, predenj mi ne bo znal povedat, če mu je res v redu. Tako smo torbo dobili in sin je bil prav vesel. Vse zvezke sva naložila v njo in že jo je vozil in vlekel po celem stanovanju, ker mu je bila všeč.

Tako jo je uporabljal cel teden v šoli in na koncu tedna povedal, ali mu je šolska torba na kolesih všeč, da bi mu šli kupit novo njegovo. Pravzaprav je bil nadušen nad vsem:

  • Bila mu je praktična
  • Lahka
  • Lepo vodljiva
  • imela je dobro razporejene predale
  • dovolj predalov
  • in kombinacijo naramnic in koleščkov.

To je bilo dovolj, da nova šolska torba na kolesih pride v našo hišo. Imeli smo samo ta problem, da mu je bila točno ta šolska torba na kolesih, ki je imel sposojeno tako všeč, da smo morali poiskati in kupiti točno to znamko. Hvala bogu so trgovine imele na razpolago veliko te znamke, tako da smo lahko izbirali med velikimi.

Resnično mi je bilo fajn, da je torbo prej preizkusil in da sem jo potem kupila, ker šolska torba na kolesih ni všeč vsakemu in da ne bi denarja metali stran, smo jo raje prej preizkusili. Tako bi priporočala čisto vsem.